Kunt u mij de factuur van mijn bestelling sturen?

Gewijzigd op Di, 17 Sep om 1:57 PM

Als u de factuur/facturen van uw bestelling(en) wilt downloaden, volg dan de onderstaande stappen.

1. Log in op uw Hokodo Buyer Portal-account

• Om toegang te krijgen tot de details van uw bestelling(en) en facturen, logt u eerst in op uw Hokodo Buyer Portal-account via deze link.
  • Als u nog geen account heeft, kunt u er een aanmaken via deze link.

2. Navigeer naar uw bestellingen

• Nadat u bent ingelogd, klikt u op het tabblad 'Bestellingen' aan de linkerkant van het dashboard. Op deze pagina vindt u een overzicht van al uw bestellingen en hun statussen.

3. Bekijk betalingsinformatie en download facturen

• Om de factuur/facturen van een specifieke bestelling te downloaden, klikt u op de betreffende bestelling in de tabel.
  • Als er een factuur beschikbaar is om te downloaden, vindt u deze in deze sectie. Klik gewoon om het bestand te downloaden.

Wat te doen als er geen factuur beschikbaar is?

Als u geen factuur ziet om te downloaden in het Hokodo Buyer Portal, betekent dit dat de handelaar de factuur nog niet aan Hokodo heeft verstrekt.

In dat geval raden wij u aan om:

1. In te loggen op uw account op het platform van de handelaar – Mogelijk kunt u de factuur daar rechtstreeks downloaden.
  2. De handelaar direct te contacteren – Neem contact op met de handelaar om de factuur aan te vragen als deze niet beschikbaar is op het Hokodo Buyer Portal of het platform van de handelaar.

Houd er rekening mee dat de handelaar bij wie u de bestelling heeft geplaatst verantwoordelijk is voor het aanmaken en verstrekken van de factuur. Hokodo heeft niet altijd toegang tot uw factuurdocumenten en kan geen wijzigingen aanbrengen in facturen als deze onjuiste informatie bevatten.

Als u verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via support@hokodo.co.